PROFILERA ERT FÖRETAG MED KONST FRÅN INFINITY BY LENA

Företagsprofilering med konst är en uppåtgående och populär trend.

Vad är speciellt med ert företag? Vilken känsla vill ni förmedla till kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners.

I USA är det vanligt att profilera företaget genom vacker konst i receptionen, konferensrum och andra offentliga miljöer.

Det ger företaget en möjlighet att förmedla en känsla till sina samarbetspartner av visionen, energin och drivkraften som finns i företagsandan.

Den känsla som skapas i kroppen när man ser ett konstverk, en soluppgång eller vattenfall är långt mer bestående än bara den visuella bilden. 

Varje färg, varje material och varje konstverk besitter en frekvens och en energi som beskådaren även känner utöver den visuella bilden.

Konst är en form av kommunikation och kommunikation är nyckeln till samförstånd, samarbete och expansion.

Vi är alla skapare av framtiden, ett nytt drag skapar alltid något nytt, precis som på ett konstverk.

Nu kan även ert företag profilera sig på ett nytt spännande och givande sätt genom specialbeställd konst från Infinity By Lena.

Genom en dialog mellan ert företag och Lena skapas det konstverk som förmedlar känslan av er vision nu och för framtiden. Vi bestämmer gemensamt grundmaterialet tex metall, canvas, glas, trä, eller kanske har ert företag ett speciellt material vi kan skapa något alldeles extra av. Färgställning och storlek som ni önskar.

Processen är väldigt spännande och ofta kan det bli en aha upplevelse för företagetets ledning och medarbetare att tänka till och diskutera vart företaget är på väg och vad ni vill förmedla till kunder/klienter/samarbetspartner. 

Att se platsen på företaget en målning kan sprida positiv och energigivande känsla, att fundera på vilka färger och material som vore spännande. Där börjar något hända. Ert företag styr vad!

Välkommen att kontakta Lena här infinitybylena@lenasevent.se för en första kontakt.

 

 

Med vänlig hälsning

Lena Franzén