Vad händer på Infinity By Lena

29. aug, 2018

Artikel i Vardagslyx 29 augusti 2018

28. aug, 2018

Lena Franzén ställer ut sina färgstarka verk hos Artyfact Gallery 1/9-22/9. Lena skapar sin konst av pigment i en klarlack som ger målningarna en spegelblank yta. Ofta med inslag av glitter och stenar där flödande färger blandar sig och integrerar med varandra i en färgsprakande symfoni. Det ger konstverken ett spännande djup och upplevelsen av flera dimensioner. Favorit underlaget är metall och trä, där flera av målningarna även kan användas som bord. Hon kommer från en textil bakgrund, med bla handmålade sidentyger och har sin ateljé hemma i Ängelholm.
Vernissage är lördagen den 1/9 kl 11-15 och det bjuds på dryck och mingel med konstnären.
Välkomna!

Vernissage/Utställning Artyfact Galleri Båstad

25. aug, 2018

Den 1 september har jag vernissage på Artyfact Galleri i Båstad utställningen pågår till den 22 september. Så nu är det skapande av en ny kollektion som gäller i ateljen. Följ mig på Instagram där jag lägger ut vad som sker där.

 

2. aug, 2018

Not easy to work with resin in this heat 😛 have to mix smal smal amounts at a time. This "little" piece will take many mixtures. Follow me on instagram for the work in progress.
Infinity By Lena


#resingeod #resinart #konst #konstnär #artist #publicart

6. jul, 2018

Nu är det ljuvligt att åter vara tillbaka i ateljén och skapande bubblan bland alla mina underbara pigment och färger. Galleri Stallet öppnar jag så gärna upp om du hör av dig till mig. Däremot har jag inte fasta öppet tider under några veckor framöver. Skapande har också sin tid.Du är alltid välkommen att lämna ett meddelande på 073 211 45 12 när du vill ha en privat visning av utställningen The Number One Show. Det är så fantastiskt att leva med ateljé, galleri och bostad i ett. Följ Galleri Stallet och Infinity By Lena på facebook så ser du vad som skapas. Se under fliken Work in progress för att se vad jag arbetar just nu med för målningar.